UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кондитерські насадки

Сортування:
за назвою за популярністю спочатку дешевше

Особливості та призначення кондитерських насадок

Кондитерські насадки - один з ключових інструментів в інвентарі кожного кондитера, що поважає себе. Сучасний ринок цього виробу досить широкий, існують різні форми, розміри, призначення, ціни та матеріали, з яких виготовляються насадки. 

Сучасні кондитерські вироби важко уявити без будь-якого декору. Сьогоднішні торти, панкейки, кекси, тістечка, пироги зазвичай мають певне обрамлення, різні елементи прикраси. Різні візерунки, квіти, малюнки створюються за допомогою безлічі кондитерських насадок. Варто також не забувати і про кондитерські мішки. Використовується кондитерський мішок із насадкою. Всередину нього заливають крем або будь-яку другу масу, на його кінчик одягається насадка і надалі акуратними рухами створюється потрібний візерунок. Досить часто ці комплектуючі продаються разом із спеціальним шприцом. Що мішок, що шприц мають широку популярність серед професійних кондитерів та домогосподарок. 

Форми прикрас створюються завдяки різним розмірам насадок. Матеріалом для їх виготовлення є нержавіюча сталь або пластмаса. 

Види насадок 

Як ми вже вище окреслили, кондитерські насадки для крему – продукт з досить широким переліком різновидів. При цьому фахівці виділяють кілька базових, які добре справляються з різним декором солодощів:

  1. «Пелюстка». За назвою стає зрозумілим, яку прикрасу за допомогою цієї насадки можна створити. Також вона добре справляється з формуванням «бордюрів» на тортах та капкейках, нею легко оформляти кекси та кошики. До того ж, «пелюстка» має два види: V-подібний (ширша основа звужується до кінця виробу, декор виходить більш гладким) і з маленьким вирізом посередині (допомагає красиво оформити рельєфні елементи).

  2. «Рюші». Ця насадка підійде для прикраси десерту «бантами», що допомагає оформити межі тортів за допомогою глибокого рифлення.

  3. "Султан". З її допомогою виходить красиво приготувати безе, печиво, зефір. Розмір виробу досить великий, через що не завжди підійде до будь-якого кондитерського мішка.

  4. "Сфера". Ще один варіант красиво прикрасити ваші капкейки. Завдяки закругленій формі можна акуратно «намалювати» шапки, квітки на багатьох десертах. 

  5. "Астра". Допомагає швидко та легко створювати квіткові бутони. На поверхні має дев'ять прорізів, що дозволяє намалювати відразу кілька однакових пелюсток. Відмінно підійде для накопичення досвіду кондитерам-початківцям. 

Вище ми позначили п'ять найпопулярніших та ключових насадок. Детальніше з іншими видами можна ознайомитися в інтернет-магазині «Золотий трюфель». 

Як вибрати?

Незважаючи на величезний вибір даного продукту, знайти щось, що підходить під конкретний випадок, все одно можливо. В першу чергу варто відзначити, що більшість професіоналів не рекомендують використовувати пластикові насадки кондитерам-початківцям. У більшості випадків вони досить дрібні, тендітні, що не дозволить досягти красивої правильної форми не досвідченому кондитеру. 

На початковому етапі варто купувати насадки поштучно і стандартні, наприклад, описані вище. Так ви швидше наберетеся досвіду. Після освоєння кондитерського ремесла можна буде купити набір кондитерських насадок і вже з ними починати різні експерименти. 

Нагадуємо, що купити насадки можна в онлайн-магазині «Золотий трюфель». Компанія може похвалитися широким асортиментом різноманітних кулінарних товарів за доступними цінами. Також тут можна оформити доставку ваших придбань по всій Україні. 

Вгору