UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Харчові барвники для аерографа

Сортування:
за назвою за популярністю спочатку дешевше

Види харчових барвників

Щоб страви виглядали яскравішими, мали соковитий відтінок, радували всіх присутніх за столом у них додають харчові барвники. Кондитери працюють з натуральними та штучними барвниками, тими що можна використовувати в Україні. Спеціальними фарбами прикрашають окремі елементи, фігурки або додають у коржі торта, мастику.  

Барвник може бути: 

  • сухий. Мають порошкоподібний вигляд, найчастіше використовуються для фарбування мастики, цукрових квітів, шоколаду;

  • рідкий. Використовуються для створення кремів, білкової та мастичної маси. Можна використовувати при створенні зефіру, пастили та глазурі. Аерограф також працює на рідких барвниках, за допомогою якого можна пофарбувати маленькі елементи або всю поверхню десерту;

  • гелевий. Водорозчинні фарбники використовуються для глазурі, тіста, мастики. Гелеві барвники потрібно розводити, тому що їхня концентрація в тюбику досить велика;  

  • пастоподібний. Використовують як гель, він концентрований та яскравий;

  • кандурін. Сухий барвник розводять з водою, має перламутровий відтінок, використовується для декорування десертів;

Аерограф у кондитерській практиці

 У кондитерських або будинках аерограф використовується для рівномірного нанесення барвника по поверхні виробу. Основа складається з таких деталей: металевий стрижень, що має ємність для фарби, сопла, для регулювання - кнопки. Трубка разом із компресором може купуватися окремо від аерографа чи разом.

Які харчові барвники для аерографів використовуються? В ідеальному випадку потрібно брати спеціальні, які промарковані, що підходять для цього приладу. Якщо вони дуже дорогі або не виявилося потрібного відтінку, можна взяти альтернативний. Гелеві чи порошкоподібні барвники потрібно розводити водою. Якщо ж ви хочете надати торту красивого перламутрового відтінку використовуючи кандурин, будьте обережні, вибирайте аерограф із соплом менше стандартного, перед цим розбавивши барвник разом зі спиртом три до одного.

Вказані барвники призначені для аерографа, гелеві, кандурини, сухі ви можете купити в онлайн режимі через інтернет-магазин "Золотий трюфель", який робить доставку по Україні.

Компанія спеціалізується на інвентарі для кондитерів. Причому як професіоналів, так початківців. Для поради щодо підбору товару ви можете натиснути на сайті кнопку зворотного виклику та з вами обов'язково зв'яжуться.

 Харчові барвники для аерографа можна купити в різних кондитерських. Але найважливішим чинником залишається якість та порядність продавця магазину. Вам можуть продати не зовсім той барвник, який потрібен. Під виглядом дорогого та натурального ви можете купити за ті самі гроші штучний, з купою непотрібної хімії.

Як використовувати аерограф?

Перш ніж пофарбувати десерт, нам потрібно вибрати барвник не тільки за якістю, а й по нашому гаманцю. Харчові барвники для аерографа ціна яких дуже коливається можна купити в "Золотому трюфелі" за 97 гривні, він розведений і повністю готовий до використання. Гелеві, водорозчинні, спирторозчинні та інші відрізняються за ціною лише на кілька гривень.

Коли ми вибрали барвник, приступаємо до фарбування виробу. Перш ніж фарбувати, потрібно протестувати на звичайному листку. Подивіться наскільки змінюється покриття залежно від того далеко чи близько аерограф. При нанесенні фарби не забувайте захищати поверхню, підкладіть щось під торт і заберіть предмети зі столу. Покривати десерт можна рівномірно, градієнтом або за допомогою спеціальних шаблонів.  

Вгору