UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Посилені підкладки під торт

Сортування:
за назвою за популярністю спочатку дешевше

Посилена підкладка для торта у Золотому Трюфелі

Важливою деталлю у кондитерській справі виступає підкладка, посилена під торт. Від звичайної вона відрізняється міцнішим матеріалом і товщиною від 3 мм і більше. Виготовляється цей виріб з товстого картону, фанери, ДВП, пінопласту, обклеєного фольгованим лайнером. Досить простий винахід, що дозволяє зберегти зовнішній вигляд десерту і легко транспортувати його в потрібне місце, не боячись, що він пам'ятається чи зруйнується. Продукт у коробці буде, як на «п'єдесталі».

У чому особливість посиленої підкладки для торта?

Цей тип виробів необхідний кондитеру, якщо торт важить від трьох до семи кілограмів. Товщина такого підноса має бути від 2,5 до 3,2 міліметра. Якщо вага десерту більша або багатоярусна, варто набувати модель товщиною не менше 5 мм.

Підкладка для торта посилена може бути різної форми:

  • круглі;
  • прямокутні;
  • квадратні;
  • овальні.

До основних характеристик виробів належать такі:

  • виготовлені виключно із екологічно чистого матеріалу;
  • мають міцну жорстку структуру;
  • верхня частина контактує із тортом;
  • жир та волога в підкладку не вбираються.

По діаметру вибір підкладок під посилений торт також досить великий. Найбільш популярними є круглі вироби із золотим покриттям. Їх розміри варіюються від 22 см до 30 см. Квадратні та прямокутні торти теж не обділені увагою, але асортимент їх у плані розміру дещо менший. Найчастіше кондитери використовують у своїй роботі посилені підкладки під торт квадратної форми 19 см х 19 см, 20 см х 20 см, 25 см х 25 см.

Яку роль виконує підкладка?

Посилені підкладки під торт – це не просто піднос, де десерт збирається, прикрашається, транспортується і, навіть, подається гостям. Насамперед, вона виконує важливі захисні функції.

  1. Є амортизаційним шаром. Достатньо одного неакуратного руху, щоб корж, що знаходиться в самому низу, зруйнувався, на ньому з'явилися тріщини. Звичайно, пошкоджується і глазур. Як наслідок. Зовнішній вигляд десерту втрачає свою презентабельність, що негативно вплине на настрої і майстра, і винуватців урочистостей.
  2. Захищає упаковку від просочення її вологою або жиром. Не тільки торти, а й тістечка, пироги, капкейки містять досить багато жирів, що робить їх калорійними.
  3. Виступає чудовим засобом для фіксації десерту під час перенесення або перевезення його в потрібне місце. при цьому можна бути повністю впевненим, що він збереже первісний вигляд і не зруйнується на очах.

Як правильно вибирати?

Що стосується цього товару, слід звернути увагу до кілька чинників.

  1. Форми підкладки повинні відповідати формі десерту. Вони мають бути ідентичними. Круглий торт на квадратній підкладці буде безглуздо, як і квадратний на круглій.
  2. Колір виробів може бути золотим, срібним, чорним або білим. Найчастіше використовуються моделі із золотистою поверхнею. Але багато кондитерів рекомендують користуватися білими підкладками – універсальними. Білий колір не привертає увагу.
  3. Найголовніше – розмір. Підкладка повинна в діаметрі бути більше торта не менше ніж на шість сантиметрів. буде ідеально, якщо діаметр підкладки та коробки буде однаковим.

Де купити підкладку для торта в Україні?

В інтернет-магазині "Золотий трюфель" ви знайдете великий асортимент підкладок за невисокою ціною. Вартість залежить від товщини та розміру виробу. Оформити замовлення з доставкою по Україні можна на сайті.

Вгору