UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Тримолин 500 г, інвертний сироп 81%

В наявності
Артикул: 20690
148.0 грн/упаковка
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 2 упаковка
Характеристики
Тип продукту Патока, тримолін, глюкозний та інвертний сироп
Форма Рідина
Вага / об'єм 500г

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

 

 

Що таке тримолін або інвертний цукровий сироп. Інвертний цукровий сироп отримують із сахарози шляхом гідролізу. Так, сахароза в процесі гідролізу розщеплюється на фруктозу та глюкозу в рівних частинах. У процесі гідролізу в присутності кислоти сахароза і глюкоза змінюють свій кут обертання. Ця властивість зветься інверсією. Тому продукт, отримуваний у результаті, називають инвертним. Ось основна відмінність інвертного сиропу від глюкозного.
Тримолін має ряд важливих властивостей:

  • Зберігає колір та смак продукту.
  • Він має високу гігроскопічність, тобто здатну до утримання вологи. Запобігає ефекту зацукровування «кірочки», запобігає розтріскуванню помадки та цукерок і використовується при приготуванні маршмеллоу, зефіру, мармеладу, пастили.
  • Зв'язує воду. Бажаний інгредієнт у виробах із високим вмістом води, які мають залишатися м'якими. Запобігає черствінню, зберігає вологість продукту.
  • Інвертний цукор має антикристалізаційні властивості.
  • Запобігає утворенню льоду в заморожених продуктах. Що ефективно використовується в кремі та мусах тортах на молочній основі.
  • Хороша розчинність у воді. Сироп чудово розчиняється у воді, при цьому температура рідини може бути будь-якою.
  • Завдяки фруктозі інвертний сироп має підвищену насолоду.

Тримолін діє як ефективніший консервант, що збільшує термін придатності кінцевого продукту, що важливо при приготуванні ганашей, цукерок, консервування та іншого.

Інвертний сироп застосовується для приготування мусів, кремів, ганашей, цукерок, зефіру, маршмеллоу, нуги, пастили, мармеладу, безе, м'якої карамелі.

Оригінальна упаковка: 5 кг.

Температура зберігання: (+7°С) - (+15°С). Спеціальних умов зберігання не вимагає, достатньо дотримуватися температурного режиму.

Термін реалізації: 1 рік

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору