UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Мигдальне борошно 100 г. (дрібний помол), Іспанія

В наявності
Артикул: 14245
58.0 грн/100 г
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 10 100 г
Характеристики
Тип продукту Борошно, марципан, персипан
Смак Мигдаль
Форма Подрібнені ядра
Вага / об'єм 100г

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

100% борошно з Каліфорнійського мигдалю

Мигдальне борошно — це подрібнені в порошок мигдальні горіхи. Використовують мигдалеву борошно в приготуванні багатьох рецептів, особливо у французькій кухні. Без мигдальної муки неможливо уявити такі чудові страви, як макаруни (macaroons) — французьке мигдальне печиво, бісквіти «декуаз» і «женуаз», а також різні начинки для тістечок та пирогів.

Також мигдалеве борошно можна використовувати при дієтичному харчуванні, коли на рахунку кожен шматочок випічки. Додавати в дитяче харчування або просто посипати щоденні салати, привносячи тим самим нотку вишуканості і витонченого горіхового смаку.

Зберігати мигдалеву борошно в щільно-зав'язаному поліетиленовому пакеті або, щільно закритій скляній банці в сухому місці. Ніколи не накладайте таку муку сирої ложкою.

Перед тим, як додати мигдалеву борошно в тісто — просійте через сито. Це допоможе позбутися від залежалих грудочок і більш рівномірно розподілитися в тісті або кремі.

Тістечка Macaroons від Олександра Селезньова

Інгредієнти:
Для тістечок:
200 г мигдальної пудри
300 г цукрової пудри
60 г цукру
1 ст. л. лимонного соку
5 яєць
1 склянка свіжої малини

Для шоколадної начинки:
200 г вершків не менше 20% жирності
300 р білого шоколаду
1,5 ст. л. вершкового масла

1. У білки додати лимонний сік і збити з цукром, з додаванням харчових барвників.

"Щоб білок добре взбивался, додайте столову ложку лимонного соку. Найголовніше – засікти час: збивати білки треба рівно 10 хвилин, на середній швидкості. Як тільки на поверхні білка почне з'являтися піна, треба засипати цукор. Не забудьте в кінці замісу додати харчовий барвник."

2. Змішати цукрову пудру з мигдальною і добре просіяти.

3. Потім додати збиті білки і вимісити тісто.

4. Дуже акуратно відсаджувати з кондитерського мішка тісто на подвійні аркуші пергаменту, струснути їх і випікати при 170°С 12 хвилин.

5. Випечені Макаронів склеїти начинками.

6. Шоколадна начинка: вершки довести до кипіння, вилити у білий шоколад і перемішати.

7. Залишити на 12 годин при кімнатній температурі.

8. Охолоджені тістечка прикрасити малиною, глазур'ю.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору