UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Мигдальна борошно 100 г. (дрібний помел)

В наявності
Артикул: 14245
51.0 грн/100 г
65.3 грн/100 г
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Тип продукту Борошно
Смак Мигдаль
Форма Мелкодисперсна, Суха суміш
Вага / об'єм 100г
  • «Новою поштою» по Україні — від 40 грн.
  • «Justin» по Україні - від 40 грн.
  • Укрпоштою по Україні - від 30 грн.
  • Кур'єром по Києву — 65 грн.

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою, Justin, Укрпоштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

100% борошно з Каліфорнійського мигдалю

Мигдальна борошно — це подрібнені в порошок мигдальні горіхи. Використовують мигдалеву борошно в приготуванні багатьох рецептів, особливо у французькій кухні. Без мигдальної муки неможливо уявити такі чудові страви, як макаруни (macaroons) — французьке мигдальне печиво, бісквіти «декуаз» і «женуаз», а також різні начинки для тістечок та пирогів.

Також мигдалеве борошно можна використовувати при дієтичному харчуванні, коли на рахунку кожен шматочок випічки. Додавати в дитяче харчування або просто посипати щоденні салати, привносячи тим самим нотку вишуканості і витонченого горіхового смаку.

Зберігати мигдалеву борошно в щільно-зав'язаному поліетиленовому пакеті або, щільно закритій скляній банці в сухому місці. Ніколи не накладайте таку муку сирої ложкою.

Перед тим, як додати мигдалеву борошно в тісто — просійте через сито. Це допоможе позбутися від залежалих грудочок і більш рівномірно розподілитися в тісті або кремі.

Тістечка Macaroons від Олександра Селезньова

Інгредієнти:
Для тістечок:
200 г мигдальної пудри
300 г цукрової пудри
60 г цукру
1 ст. л. лимонного соку
5 яєць
1 склянка свіжої малини

Для шоколадної начинки:
200 г вершків не менше 20% жирності
300 р білого шоколаду
1,5 ст. л. вершкового масла

1. У білки додати лимонний сік і збити з цукром, з додаванням харчових барвників.

"Щоб білок добре взбивался, додайте столову ложку лимонного соку. Найголовніше – засікти час: збивати білки треба рівно 10 хвилин, на середній швидкості. Як тільки на поверхні білка почне з'являтися піна, треба засипати цукор. Не забудьте в кінці замісу додати харчовий барвник."

2. Змішати цукрову пудру з мигдальною і добре просіяти.

3. Потім додати збиті білки і вимісити тісто.

4. Дуже акуратно відсаджувати з кондитерського мішка тісто на подвійні аркуші пергаменту, струснути їх і випікати при 170°С 12 хвилин.

5. Випечені Макаронів склеїти начинками.

6. Шоколадна начинка: вершки довести до кипіння, вилити у білий шоколад і перемішати.

7. Залишити на 12 годин при кімнатній температурі.

8. Охолоджені тістечка прикрасити малиною, глазур'ю.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору