UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Мішки кондитерські

Сортування:
за назвою за популярністю спочатку дешевше

Кондитерський мішок в Україні

Як всі ми добре знаємо, кондитерські вироби можуть бути не тільки смачними, але і красивими. Будь-яка господиня, навіть не маючи великою кількістю часу, може легко приготувати витончену випічку, яка стане окрасою всього столу. Саме для цих цілей і використовуються кондитерські мішки. Щоб правильно використовувати цей кухонний інструмент, необхідно розмістити насадку, зробити наповнення мішка і за допомогою легкого тиску прикрасити ваше блюдо. Це дуже зручний та швидкий спосіб для того, щоб надати вашому кондитерському виробу оригінальний та неповторний вигляд. В той же час, ціна на кондитерський мішок дуже мала, і кожен кондитер може дозволити собі кондитерський мішок будь-якого виду.

Сьогодні існує великий вибір кондитерських насадок. Залежно від використаних у виробничому процесі матеріалів, насадки можуть бути виконані з металу, нержавіючої сталі або пластику. Також насадки мають різний діаметр і форму - закриту або відкриту.

Купити кондитерський мішок з великого асортименту

У сучасних реаліях купити кондитерський мішок дуже просто. Для цього потрібно визначитися з вибором відповідного товару, відвідати інтернет-магазин "Золотий трюфель" і ми подбаємо про доставку товару в будь-яке місто України.

У каталозі нашого інтернет-магазину ви зможете знайти одноразові і багаторазові кондитерські мішки від різних виробників.

Для виготовлення одноразових кондитерських мішків використовують міцний поліетилен. Як правило, покриття злегка шорстке. Це зроблено для того, щоб інструмент не вислизав з рук кухаря під час роботи. Основна перевага одноразових виробів полягає в тому, що кухарю після його використання не потрібно думати про його миття та сушіння. Також такі види кондитерських мішків використовуються без насадки, досить зробити легкий надріз. В якості ще одного плюса варто зазначити малу ціну подібної продукції. Якщо ви не часто використовуєте кондитерські мішки для приготування домашніх кондитерський виробів, одноразові мішки стануть найбільш зручним та практичним варіантом саме для вас.

Для виготовлення багаторазових кондитерських мішків прийнято використовувати бавовну і силікон. Силіконовий мішок має шорстку зовнішню і гладку внутрішню поверхню. Такий виріб дуже просто чистити, воно не має потреби в сушінні, досить трохи протерти його за допомогою  паперової серветки. Вироби із хлопу просочують спеціалізованим матеріалом всередині. Якщо правильно використовувати цей інструмент, він буде виконувати свої функції довгі роки. Багаторазові кондитерські мішки більш зручні у використанні. Якщо ви регулярно використовуєте подібний інструментарій під час приготування випічки, найбільш вдалим рішенням буде придбати якісний та зручний багаторазовий кондитерський мішок. 

Як купити кондитерські мішки потрібного виду в Києві

Залежно від способу використання, вибір цього тривіального вироби може бути не очевидним, як здається на перший погляд. Давайте познайомимося з основними критеріями для вибору потрібного кондитерського інструменту:

  • Спершу варто звернути увагу на конструкцію: насадка не повинна вкладатися у внутрішню частину, зручно використовувати спеціальний кінчик, на який накручується насадка. Звичайно можна скористатися і першим варіантом, однак подача крему буде набагато повільніша.

  • При роботі з картопляним пюре і тістом потрібно звернути увагу на особливості цих продуктів. Через високі показники пластичності цих продуктів вони будуть протікати через зазори в мішку, а не через формувальний отвір. У такому випадку потрібно звернути увагу на продукцію з мінімальною кількістю швів і місць для кріплення насадки.

  • Потрібно брати до уваги матеріал, з якого було виготовлено виріб при врахуванні тиску, при якому суміш буде виходити з мішка. Якщо ви плануєте працювати з глазур'ю, пластикова ємність буде кращим варіантом. Якщо ж під час готування будуть використані більш густі продукти, одноразові вироби не підійдуть, вони можуть просто не витримати тиску і лопнути.

  • Варто враховувати, що кондитерська маса швидко тане, тому не бажано працювати в теплому приміщенні. З іншого боку наповнений глазур'ю або кремом мішок краще не класти в холодильник, оскільки крем біля краю може втратити еластичність.

  • В якості альтернативи можна користуватися кондитерськими шприцами, однак вони не дуже зручні.

Кожен бажаючий може купити якісну продукцію за хорошою ціною в нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо якість товару і дорожимо своєю репутацією. Купуючи товар у нас, ви отримуєте не тільки стовідсоткову гарантію якості товару, але а також якісний сервіс. Ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Наші фахівці з радістю допоможуть вам визначитися з вибором і дадуть відповідь на всі ваші запитання, а також допоможуть оформити замовлення.

Вгору