Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити натуральні харчові загусники
Найліпший варіант загустити консистенцію продукту – це добавити спеціальний інгредієнт – згущувач. Професіонали чи новачки-кондитери знають і використовують його властивості для своїх кулінарних шедеврів – тортів з вершками, десертів, холодців і, навіть, напоїв.
Якщо Ви шукаєте такий продукт, вам варто звернути увагу на пропозиції, зібрані на цій сторінці. Наш інтернет-магазин «Золотий трюфель» пропонує різноманітний асортимент загусників. Наприклад, загусник для вершків.
Властивості загусників та їх зберігання
Загусник кондитерський є речовиною, що збільшує в'язкість продуктів і утримує в них вологу. Отримують його з тваринної чи рослинної складової. Згущувач можна використовувати при створенні цукерок, мармеладу, йогуртів, а також різноманітних начинок, мастики та тіста. Після застосування загусника кінцевий продукт буде мати такі властивості:
- густа консистенція;
- збільшений термін придатності;
- стійкість до низьких та високих температур.
Отримують цей кулінарний інгредієнт різними способами.
До переліку основних загусників відносяться:
- агар-агар. Виготовляють із морських водоростей. Використовують для виготовлення морозива, маринадів, рибних та м’ясних заливних страв, мармеладу, зефіру, тощо;
- крохмаль. Одержують найчастіше з картоплі та рису, а також з різних зернових рослин. Додають при виробництві м’яких десертів, кремів, солодощів, соусів і чудового напою – кисіль і т.і.;
- желатин. Видобувають із хрящів, сухожилля, а також кісток тварин. Необхідний для виготовлення холодцю, желе та таких солодощів як, наприклад, мармелад;
- пектин. Отримують за допомогою екстракції з різноманітних фруктів та овочів. Входить до складу пастили, зефіру, джемів, конфітюру, молочнокислих продуктів та ін.;
- камедь. Видобувають з рослинних культур. Може використовуватися, наприклад, для безглютенових сумішей.
Зберігання харчових загусників слід здійснювати дотримуючись низки умов.
- Необхідно підтримувати певний температурний режим в місці зберігання. Температура повітря має знаходитися в проміжку від +8 до +16 градусів за Цельсієм.
- При цьому сонячне проміння не повинно потрапляти на товар.
Переваги товару інтернет-магазину «Золотий трюфель»
Чому варто віддати перевагу продукції для загущення, що представлена в нашому асортименті?
Продукт:
- надає кінцевому виробу стійкість до високих та низьких температур;
- стримує вологу;
- не потрібно використовувати велику кількість речовини;
- підходить для приготування багатьох страв;
- має прийнятну для українців вартість;
Особливості доставки та оплати
Товар доставляється по території всієї України. Нашими партнерами є кілька логістичних компаній.
Для мешканців Києва, існують також додаткові варіанти отримання товару: кур'єрська доставка і самовивіз з двох точок видачі в місті.
Можлива як готівкова так і безготівкова форма оплати. Сплатити можна онлайн або безпосередньо в магазині при отриманні замовлення. Для цього в формі замовлення ви зазначаєте спосіб доставки – самовивіз за адресою.
Купити кондитерський загусник, як і іншу продукцію, наприклад, стабілізатори, емульгатори, в нашому інтернет-магазині можна витративши лише кілька хвилин. Для цього додайте необхідний товар в Корзину, оберіть форму доставки та спосіб оплати. Обов’язково залиште необхідну для виконання замовлення контактну інформацію. При необхідності уточнення, наші спеціалісти зв’яжеться з вами.
Ми завжди раді надати вам кваліфіковану консультацію і допомогти зробити найкращій вибір необхідного вам продукту.