UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Загусники харчові

Сортування:
за назвою за популярністю спочатку дешевше

Купити натуральні харчові загусники

Найліпший варіант загустити консистенцію продукту – це добавити спеціальний інгредієнт – згущувач. Професіонали чи новачки-кондитери знають і використовують його властивості для своїх кулінарних шедеврів – тортів з вершками, десертів, холодців і, навіть, напоїв.

Якщо Ви шукаєте такий продукт, вам варто звернути увагу на пропозиції, зібрані на цій сторінці. Наш інтернет-магазин «Золотий трюфель» пропонує різноманітний асортимент загусників. Наприклад, загусник для вершків.

Властивості загусників та їх зберігання

Загусник кондитерський є речовиною, що збільшує в'язкість продуктів і утримує в них вологу. Отримують його з тваринної чи рослинної складової. Згущувач можна використовувати при створенні цукерок, мармеладу, йогуртів, а також різноманітних начинок, мастики та тіста. Після застосування загусника кінцевий продукт буде мати такі властивості:

  • густа консистенція;
  • збільшений термін придатності;
  • стійкість до низьких та високих температур.

Отримують цей кулінарний інгредієнт різними способами.

До переліку основних загусників відносяться:

  • агар-агар. Виготовляють із морських водоростей. Використовують для виготовлення морозива, маринадів, рибних та м’ясних заливних страв, мармеладу, зефіру, тощо;
  • крохмаль. Одержують найчастіше з картоплі та рису, а також з різних зернових рослин. Додають при виробництві м’яких десертів, кремів, солодощів, соусів і чудового напою – кисіль і т.і.;
  • желатин. Видобувають із хрящів, сухожилля, а також кісток тварин. Необхідний для виготовлення холодцю, желе та таких солодощів як, наприклад, мармелад;
  • пектин. Отримують за допомогою екстракції з різноманітних фруктів та овочів. Входить до складу пастили, зефіру, джемів, конфітюру, молочнокислих продуктів та ін.;
  • камедь. Видобувають з рослинних культур. Може використовуватися, наприклад, для безглютенових сумішей.

Зберігання харчових загусників слід здійснювати дотримуючись низки умов.

  • Необхідно підтримувати певний температурний режим в місці зберігання. Температура повітря має знаходитися в проміжку від +8 до +16 градусів за Цельсієм.
  • При цьому сонячне проміння не повинно потрапляти на товар.

Переваги товару інтернет-магазину «Золотий трюфель»

Чому варто віддати перевагу продукції для загущення, що представлена в нашому асортименті?

Продукт:

  • надає кінцевому виробу стійкість до високих та низьких температур;
  • стримує вологу;
  • не потрібно використовувати велику кількість речовини;
  • підходить для приготування багатьох страв;
  • має прийнятну для українців вартість;

Особливості доставки та оплати

Товар доставляється по території всієї України. Нашими партнерами є кілька логістичних компаній.

Для мешканців Києва, існують також додаткові варіанти отримання товару: кур'єрська доставка і самовивіз з двох точок видачі в місті.

Можлива як готівкова так і безготівкова форма оплати. Сплатити можна онлайн або безпосередньо в магазині при отриманні замовлення. Для цього в формі замовлення ви зазначаєте спосіб доставки – самовивіз за адресою.

Купити кондитерський загусник, як і іншу продукцію, наприклад, стабілізатори, емульгатори, в нашому інтернет-магазині можна витративши лише кілька хвилин. Для цього додайте необхідний товар в Корзину, оберіть форму доставки та спосіб оплати. Обов’язково залиште необхідну для виконання замовлення контактну інформацію. При необхідності уточнення, наші спеціалісти зв’яжеться з вами.

Ми завжди раді надати вам кваліфіковану консультацію і допомогти зробити найкращій вибір необхідного вам продукту.

Вгору