UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Пектин Цитрусовий 50 г, Іспанія

В наявності
Артикул: 25511
65.0 грн/упаковка
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 2 упаковка
Характеристики
Тип продукту Згущувачі: агар, пектин, желатин, камедь, смс
Форма Суха суміш
Вага / об'єм 50г

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Пектин застосовується для виробництва мармеладу і желе. Застосовується як яблучний так і цитрусовий пектини.

Яблучні та цитрусові пектини, є прекрасними стабілізаторами збитої структури в зефір і пастеле.

Пектин є похідними в вершковому мармеладі.

Пектини застосовуються при виробництві джемів, конфітюрів і фруктових наповнювачів.

Особливості роботи з пектином:

Будь-пектин потрібно вводити в заготовку при 50 ° С нагрітої маси, не забуваючи змішати його з частиною цукру, який йде в рецепті. Це потрібно, щоб пектин рівномірно розподілився, а не схопився грудками (в такому випадку він втратить частину своєї желюючий сили).

Необхідно враховувати, що гранули цукру набагато важче, ніж у пектину, тому цукру повинно бути в два-три рази більше.

Після додавання суміші цукру і пектину, рідина обов'язково потрібно довести до кипіння, але кип'ятити не більш півхвилини, а потім зняти з плити і дати охолонути. Пектин почне діяти при закипанні суміші, а потім, остигаючи, повністю завершить свою роботу.

Якщо застосовуєте жовтий пектин, в самому кінці обов'язково додайте лимонну кислоту, розвівши її попередньо з водою у співвідношенні 1: 1. Кислота фіксує жовтий пектин і змушує його «працювати».
 

Вага оригінальної упаковки: мішок 25 кг.

Температура зберігання: спеціальних умов зберігання не вимагає, достатньо дотримуватися кімнатної температури. Боїться вологи.

Термін реалізації: 2 роки

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору