UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Цукровий папір

Сортування:
за назвою за популярністю спочатку дешевше

Цукровий папір для харчового друку — коли потрібно отримати яскраве та насичене зображення

Харчовою печаткою на солодощах сьогодні вже нікого не здивуєш. Надруковані на тортах та інших десертах малюнки та фотографії обходяться недорого і стали чи не нормою при замовленні випічки на святкування якої-небудь урочистої події. Та й простий десерт, приготований до сімейної вечері, виглядає апетитніше і красивіше, якщо він прикрашений їстівним зображенням. Для такого декору використовуються харчовий принтер і спеціальне чорнило. Друкують картинку не на простому папері. Звичайно, целюлоза – натуральний матеріал, але аж ніяк не призначений для споживання. Цукровий папір, купити який онлайн можна в «Золотому трюфелі», — чудовий вибір для отримання яскравого, чіткого та насиченого зображення на тортах та інших кондитерських виробах.

В інтернет магазині «Золотий трюфель» можна оптом та в роздріб придбати цукровий папір для харчового принтера з доставкою по Києву та Україні. У продажу широкий вибір кондитерського інвентарю та сировини. Наші товари допомагають любителям випікати солодощі вдома та професійним кондитерам готувати не лише смачні, а й гарні десерти. Вони полегшують та прискорюють роботу, дозволяють втілити свої творчі задуми та оригінальні ідеї. Покупка онлайн у «Золотому трюфелі» - це можливість заощадити час та кошти. У нас можна купити все необхідне для кондитера. Доставка по столиці безкоштовна при замовленні від 1000 гривень, а по Україні у разі придбання товарів на суму від 2500 гривень.

Цукровий папір – солодкий, міцний, тонкий

Якщо порівнювати з іншим різновидом паперу для харчових принтерів — з вафельним, то цукровий має безліч переваг перед конкуруючим рішенням. Єдине, у чому вафельний перевершує цукровий в очах покупця – це вартість. Цукровий дорожчий, але безперечні переваги легко переважують цей недолік.

Такий папір виготовляють із кондитерської мастики. Компоненти, що входять до його складу, відрізняються від вафельного, який роблять на основі картопляного крохмалю або рисового борошна. Для приготування цукрового паперу використовують воду, цукор, патоку, пальмову олію, стабілізатори, целюлозу та інші інгредієнти.

Основні характеристики такого паперу:

  • Вища щільність і менша товщина порівняно з вафельним.
  • Солодкий смак із присутністю ванільного аромату.
  • Майже непрозорий матеріал.
  • Має гарну еластичність, гнучкіший, що добре підходить для вирізування деталей.
  • Зручність використання — працювати з ним простіше, не треба покривати спеціальним декором гелем.
  • Випускається від білого кольору до світло-жовтих відтінків.
  • Надруковані зображення виходять яскравими, насиченими, з відмінною передачею кольору та деталізацією.
  • Чудово підходить для перенесення на кондитерські вироби фотографій.
  • Внаслідок більш високої міцності порівняно з вафельним стане найкращим вибором для використання на чізкейках, желейних тортах, ніжних кремах, пряниках та льодяниках.

За більш високої порівняно з вафельним ціною для отримання справді вражаючого зображення на десерті — чіткого, без втрати інтенсивності кольорової гами — професіонали радять вибрати саме цукровий папір.

Як перенести надруковане зображення на торт

Надрукована картинка може бути перенесена на поверхню десерту, який виготовили з мастики, охолонувшої глазурі, айсингу, шоколаду. Використовувати декор гель не потрібно.

Правила роботи не складні:

  • Спочатку потрібно буде зняти з цукрового листа прозору плівку.
  • Якщо необхідно вирізати окремі частини, то робити це потрібно разом із плівкою, а лише потім відокремлювати її від аркуша.
  • Деталі, які не використовуватимуться деякий час, варто упаковувати у харчову плівку та пакет, інакше вони висохнуть.
  • Відкривати куплену упаковку необхідно безпосередньо перед використанням аркушів.

У нашому інтернет-магазині можна замовити цукровий харчовий папір та різноманітний кондитерський інвентар. Наші покупці не переплачують, тому що у нас укладено прямі договори з виробниками, а не посередниками.

Вгору