UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Алкалізований какао порошок з вмістом жиру 1 %, Barry Callebaut

В наявності
Артикул: 23935
137.0 грн/упаковка
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Тип продукту Какао порошок

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

       Алкалізований какао порошок від "Barry Callebaut" - це какао порошок з низьким вмістом жиру і світло-коричневим кольором.

Використовується для випікання шоколадних кексів, трюфелів або бісквітів, підходить для створення напоїв, а також як декоративне посипання.

Ідеально підходить для додавання смаку, аромату та кольору при створенні бісквітів, печива, морозива, десертів.

 

Виробник: Barry Callebaut

Область застосування:

  • Кондитерські вироби

  • Печиво і випічка

  • Декор і молочні продукти

  • Морозиво

Переваги:

  • при використанні в кондитерській та хлібопекарській промисловості зменшує дозування від 20 % до 50 %.

  • Продукт найвищої якості, 100% какао-порошок без добавок і домішок

  • Негігроскопічний

  • Прекрасні робочі характеристики, ідеальний для обробки готових виробів

Оригінальний вага упаковки : 200 г.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору