UAH
Додайте товари для порівняння
Добавьте товары в желания
0
Мій кошик

Згущувач "Леонардо"

В наявності
Артикул: 19743
195.0 грн/кг
212.4 грн/кг
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Тип продукту Загусники
Оптові закупівлі Оптом
Використовується для ... Евродесерты (Муссовые торты), Капкейкі, Кекси, Крем, Маффіни, Тістечко, Сирна паска, Торти
Тип процесу Загущення і желирование
Форма Суха суміш
Вага / об'єм 1кг
  • «Новою поштою» по Україні — від 40 грн.
  • «Justin» по Україні - від 40 грн.
  • Укрпоштою по Україні - від 30 грн.
  • Кур'єром по Києву — 65 грн.

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою, Justin, Укрпоштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Леонардо "застосовується для отримання:

  • зі сметани і молочних продуктів - молочної начинки

  • з фруктів - фруктової начинки

  • для муссових тортів

  • з сиру - сирної начинки

Дані начинки будуть - термостабільні (придатні для випікання) .Якщо для декорування кондитерських виробів до випічки використовуються заморожені ягоди, рекомендується добре обкатати їх загусники і викласти на випікається продукт. Для більш швидкого приготування начинки можна замість цукру використовувати цукрову пудру.

 

 

 

Спосіб приготування:

  • Змішати в сухому вигляді цукор (50-150 м) і загущувач (70-120 м)

  • Засипати отриману суху суміш в рідку фазу, яку необхідно загущувач, при постійному перемішуванні.

  • Інтенсивно розмішати масу до повної однорідності.

  • Якщо додатково використовуються фрукти, додати їх до загущеній масі і перемішати

Дати постояти готової суміші від 40 хвилин до 2 годин, після чого її можна іспользовать.Готовая начинка може зберігатися в холодильній камері протягом 120 годин без термообробки.

 

                       

 

Дозування: на 100 г загустителя
100 г цукру
1000 г рідкої фази


(В якості рідкої фази ви можете використовувати сік, сироп, сік з м'якоттю, сік з фруктами, фрукти у власному соку, подрібнені свіжі фрукти, молоко, сметану, сир (зменшивши дозування суміші до 50 г на 1 кг сиру)

Оригінальний вага упаковки: мішок 10 кг.
Температура зберігання: (+ 7 ° С) - (+ 15 ° С) .Спеціальна умов зберігання не вимагає, достатньо дотримуватися температурного режиму.
Термін реалізації: 1 рік

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору