UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Загущувач 100 г. "Леонардо", Master Martini

Немає в наявності
Артикул: 19744
42.0 грн/100 г
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 10 100 г
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт щоб
додати товар в обране
Характеристики
Тип продукту Згущувачі: агар, пектин, желатин, камедь, смс
Форма Порошок
Вага / об'єм 100г

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Загущувач Леонардо "застосовується для отримання:

  • зі сметани і молочних продуктів - молочної начинки

  • з фруктів - фруктової начинки

  • для мусових тортів

  • з сиру - сирної начинки

Дані начинки будуть - термостабільні (придатні для випікання). Якщо для декорування кондитерських виробів до випічки використовуються заморожені ягоди, рекомендується добре обкатати їх загусники і викласти на випікається продукт. Для більш швидкого приготування начинки можна замість цукру використовувати цукрову пудру.

Спосіб приготування:

  • Змішати в сухому вигляді цукор (50-150 м) і загущувач (70-120 м)

  • Засипати отриману суху суміш в рідку фазу, яку необхідно загущувач, при постійному перемішуванні.

  • Інтенсивно розмішати масу до повної однорідності.

  • Якщо додатково використовуються фрукти, додати їх до загущеній масі і перемішати

Дати постояти готової суміші від 40 хвилин до 2 годин, після чого її можна іспользовать.Готовая начинка може зберігатися в холодильній камері протягом 120 годин без термообробки.

  Дозування: на 100 г загущувач
                          100 г цукру
                           1000 г рідкої фази


(В якості рідкої фази ви можете використовувати сік, сироп, сік з м'якоттю, сік з фруктами, фрукти у власному соку, подрібнені свіжі фрукти, молоко, сметану, сир (зменшивши дозування суміші до 50 г на 1 кг сиру)

Оригінальний вага упаковки: мішок 10 кг.
Температура зберігання: (+ 7 ° С) - (+ 15 ° С) .Спеціальна умов зберігання не вимагає, достатньо дотримуватися температурного режиму.
Термін реалізації: 1 рік

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору