UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Тримолин 500 г (інвертний сироп) 81%, Louis Francois

В наявності
Артикул: 23431
64.0 грн/упаковка
76.5 грн/упаковка
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
  • «Новою поштою» по Україні — від 40 грн.
  • «Justin» по Україні - від 40 грн.
  • Укрпоштою по Україні - від 30 грн.
  • Кур'єром по Києву — 65 грн.

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою, Justin, Укрпоштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Що таке тримолин або інвертний цукровий сироп. Інвертний цукровий сироп з сахарози отримують шляхом гідролізу. Так, сахароза в процесі гідролізу розщеплюється на фруктозу і глюкозу в рівних частинах. В процесі гідролізу в присутності кислоти сахароза і глюкоза змінюють свій кут обертання.Це властивість носить назву інверсія. Тому продукт, одержуваний в результаті, називають инвертным. Ось головна відмінність інвертного сиропу від глюкозного.

Тримолин володіє рядом важливих властивостей:

  • Зберігає колір і смак продукту.

  • Він володіє високою гігроскопічністю, тобто здатною до утримування вологи. Попереджає ефект зацукровування «корочки», запобігає розтріскування помадки і цукерок і використовується при приготуванні маршмеллоу, зефіру, мармеладу, пастили.

  • Зв'язує воду. Бажаний інгредієнт у виробах з високим вмістом води, які повинні залишатися м'якими. Попереджає черствение, зберігає вологість продукту.

  • Інвертний цукор має антікрісталлізаціонними 

    властивостями.

  • Запобігає утворенню льоду в заморожених продуктах. Що ефективно використовується в кремі і мусах торти на молочній основі.

  • Хороша розчинність у воді. Сироп прекрасно розчиняється у воді, при цьому температура рідини може бути будь-яка.

  • Завдяки фруктозі інвертний сироп володіє підвищеною солодкістю.

  • Тримолин діє в якості більш ефективного консерванту, що збільшує термін придатності кінцевого продукту, що важливо при приготуванні ганашей, цукерок, консервування та іншого.

Інвертний сироп застосовується для приготування мусів, кремів, ганашей, цукерок, зефіру, маршмеллоу, нуги, пастили, мармеладу, безе, м'якої карамелі.

Дозування: від 2 до 5% від загальної маси.

Оригінальна упаковка : 15 кг

Температура зберігання: (+7°С) ―(+15°С).Спеціальних умов зберігання не потребує, досить дотримуватися температурного режиму.

Термін реалізації: 1 рік.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору