UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Суміш для випічки макаронс 100 г. "Ла Гласса"

В наявності
Артикул: 11828
30.0 грн/100 г
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 10 100 г
Характеристики
Тип продукту Суміші для випічки
Смак Мигдаль
Форма Суха суміш
Вага / об'єм 100г

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Суміш для випічки макаронс "Ла Гласса" – пекарський напівфабрикат з м'яким мигдальним присмаком, що складається з мигдально-рисового борошна.

Використовується як основа для мигдального печива «Макаронс».

Найменування                                           Кількість, г.
Білок яєчний                                              260
Цукрова пудра                                          480 (400+80)
Суміш «Ла Гласса»                                  300
Борошно пшеничне в/с                            240
Барвник харчовий (рідкий / сухий) за бажанням 3/1

Технологія приготування:

  • збити яєчний білок з цукровою пудрою (400 г.) близько 3 хвилин

  • суміш «Ла Гласса» перемішати з борошном і цукровою пудрою (80г.)

  • змішати обидві маси лопаткою, при необхідності додати барвник і перемішати до однорідної консистенції. Перекласти масу в кондитерський мішок. Відсадити заготовки на листи для випікання з пергаментом і дати заветреться до утворення матової скоринки (близько 40 хвилин)

  • випікати в конвекційної печі при температурі 130 - 140° З, 18 хвилин, бажано без охолодження.


 

Оригінальна упаковка: мішок 10 кг.
Зберігання: в сухому прохолодному місці.
Термін придатності:12 місяців.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору