UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Молочний шоколад 30 % , Бельгія

Немає в наявності
Артикул: 23005
344.0 грн/кг
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 2 кг
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт щоб
додати товар в обране
Характеристики
Тип продукту Шоколад
Зміст какао 30%
Вид продукту Шоколад молочний

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Молочний шоколад - це смачний натуральний бельгійский шоколад представлений в формі дисках. Шоколад з прекрасно витриманой рецептурою і ідеальним співвідношенням між солодким і гірким смаком. Чудово підходить для приготування ганаша і мусів, а також для виготовлення декору, цукерок і різноманітних начинок.

Правила роботи з шоколадом: температура плавлення шоколаду близько 45ºС, темперування шоколаду відбувається в інтервалі температур: 29ºС.

Вага оригінальної упаковки: 12 кг.

Зберігання при температурі + (16ºС -20ºС) і максимальної відносної вологості 60%

Термін реалізації: 2 роки

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору