UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Молочний шоколад для морозива Ice Chocolate 100 г, Callebaut

Немає в наявності
Артикул: 22178
50.0 грн/100 г
75.7 грн/100 г
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 10 100 г
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт щоб
додати товар в обране
Характеристики
Тип продукту Шоколад
Вид продукту Шоколад молочний

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Виробник шоколаду Callebaut почав виробляти шоколад для морозива. Він володіє інтенсивним і збалансованим смаком смаженого какао з молочним і карамельним смаком.
Завдяки високому вмісту какао-масла, Ice Chocolate не потрібно темперувати. Шоколад застигне протягом декількох секунд. Крім того, він швидко тане в роті і наситить своїм інтенсивним смаком ваш десерт.

  • Плавляться при 45 ° С, не вимагає темперування

  • Лягає тонким шаром на поверхню морозива

  • Щоб створити шоколадну глазур з кращою товщиною досить 1-2 занурення

  • Створює шар твердого темного шоколаду навколо морозива.

 

Ice Chocolate застосовується для глазурування поверхонь кондитерських виробів і морозива.

Відсоток какао: 40,7%.

Плинність шоколаду: дуже висока (п'ять крапель)

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору