UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Мигдальна борошно (дрібний помел)

В наявності
Артикул: 12244
425.0 грн/кг
483.3 грн/кг
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Тип продукту Борошно
Оптові закупівлі Оптом
Використовується для ... Еклери, Капкейкі, Кейк попси, Кекси, Маффіни, Печиво, Пироги, Пончики, Пряники, Торт, Тістечко
Смак Мигдаль
Тип процесу Приготовление теста
Форма Мелкодисперсна, Суха суміш
Вага / об'єм 1кг
  • «Новою поштою» по Україні — від 40 грн.
  • «Justin» по Україні - від 40 грн.
  • Укрпоштою по Україні - від 30 грн.
  • Кур'єром по Києву — 65 грн.

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою, Justin, Укрпоштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

100% борошно з Каліфорнійського мигдалю

Мигдальна борошно — це подрібнені в порошок мигдальні горіхи. Використовують мигдалеву борошно в приготуванні багатьох рецептів, особливо у французькій кухні. Без мигдальної муки неможливо уявити такі чудові страви, як макаруни (macaroons) — французьке мигдальне печиво, бісквіти «декуаз» і «женуаз», а також різні начинки для тістечок та пирогів.

Також мигдалеве борошно можна використовувати при дієтичному харчуванні, коли на рахунку кожен шматочок випічки. Додавати в дитяче харчування або просто посипати щоденні салати, привносячи тим самим нотку вишуканості і витонченого горіхового смаку.

Зберігати мигдалеву борошно в щільно-зав'язаному поліетиленовому пакеті або, щільно закритій скляній банці в сухому місці. Ніколи не накладайте таку муку сирої ложкою.

Перед тим, як додати мигдалеву борошно в тісто — просійте через сито. Це допоможе позбутися від залежалих грудочок і більш рівномірно розподілитися в тісті або кремі.

Тістечка Macaroons від Олександра Селезньова

Інгредієнти:
Для тістечок:
200 г мигдальної пудри
300 г цукрової пудри
60 г цукру
1 ст. л. лимонного соку
5 яєць
1 склянка свіжої малини

Для шоколадної начинки:
200 г вершків не менше 20% жирності
300 р білого шоколаду
1,5 ст. л. вершкового масла

1. У білки додати лимонний сік і збити з цукром, з додаванням харчових барвників.

"Щоб білок добре взбивался, додайте столову ложку лимонного соку. Найголовніше – засікти час: збивати білки треба рівно 10 хвилин, на середній швидкості. Як тільки на поверхні білка почне з'являтися піна, треба засипати цукор. Не забудьте в кінці замісу додати харчовий барвник."

2. Змішати цукрову пудру з мигдальною і добре просіяти.

3. Потім додати збиті білки і вимісити тісто.

4. Дуже акуратно відсаджувати з кондитерського мішка тісто на подвійні аркуші пергаменту, струснути їх і випікати при 170°С 12 хвилин.

5. Випечені Макаронів склеїти начинками.

6. Шоколадна начинка: вершки довести до кипіння, вилити у білий шоколад і перемішати.

7. Залишити на 12 годин при кімнатній температурі.

8. Охолоджені тістечка прикрасити малиною, глазур'ю.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору