UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Маршмеллоу 200 г. «Хмаринки-штучки»

Немає в наявності
Артикул: 11629
60.0 грн/упаковка
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 3 упаковка
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт щоб
додати товар в обране
Характеристики
Тип продукту Маршмеллоу

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Перший рецепт приготування цукрової мастики, для цього вам знадобиться:

  • жувальний зефір – 100 г

  • вершкове масло – 1 ст. л.

  • цукрова пудра – 200-300 г,

  • харчові барвники (сухі або гелеві).

У маршмеллоу додати масло і поставити в мікрохвильову піч на 15-20 секунд, маршмеллоу має збільшитися в об'ємі, потім додати 50-100 г. цукрової пудри, перемішати. Якщо Ви будете робити кольорові фігурки, отриману масу розділити і додати харчові барвники. Додавати цукрову пудру до тих пір, поки не вийде пластична маса.

 

Другий рецепт приготування цукрової мастики, для цього вам знадобиться:

  • 175 г жувального зефіру

  • 1~1,5 склянки цукрової пудр

  • 3~5 крапель лимонного соку або води

  • рідкі харчові барвники.

Маршмеллоу покласти в миску, влити декілька крапель лимонного соку або води і поставити в мікрохвильову піч або гарячу духовку. Постійно стежити за поведінкою Маршмеллоу. Коли він збільшаться в обсязі приблизно втричі (0,5~1,5 хвилини), миску вийняти. Влити рідкий барвник.

Щоб отримати шоколадну мастику, в розплавлені цукерки потрібно покласти 1~3 часточки розтопленого шоколаду. Ретельно перемішати, щоб колір розподілився рівномірно. Всипати 0,5 склянки цукрової пудри і продовжувати заважати. Решту пудру висипати на стіл. На неї викласти отриману масу і продовжувати заважати вже руками. Маса, навіть крута, все одно дуже липка, тому потрібно, щоб вона була вся добре обсипана пудрою.

Кілька порад при роботі з маршмеллоу

 

  • Довго тримати мастику на вазі не можна, так як вона розтягується від власної ваги.

  • Складки, що утворилися при накритті торта, акуратно розгладити пальцями, розтягуючи і «саджаючи» в потрібних місцях мастику.

  • Цукрова пудра для мастики повинна бути дуже дрібного помелу. Якщо в ній попадуться кристали цукру, то при розкочуванні пласт буде рватися.

  • Якщо при замісі мастика довго залишається липкою, то треба вмішувати і вмішувати пудру, поки не вийде потрібна консистенція.

  • Покриття з мастики НІ В ЯКОМУ РАЗІ не можна наносити на вологу основу - на просочені коржі, на сметанний крем і т.п. Мастика від попадання вологи швидко розчиняється. Тому між мастикою і тортом повинен знаходитися «буферний шар». Це може бути марципан або тонкий шар масляного крему.
    Якщо використовується масляний крем, то перед нанесенням мастики необхідно, щоб торт постояв у холодильнику до затвердіння крему.

     

  • Для склеювання різних частин фігурок з мастики або для приклеювання прикрас на покриття з мастики, місце склеювання потрібно злегка зволожити водою.При довгому знаходженні на повітрі мастика висихає. Деякі фігурки, краще робити заздалегідь і дати їм добре висохнути.

  • Якщо мастика охолола і стала погано розкочуватися, то її можна трохи підігріти в мікрохвильовій печі або гарячій духовці і вона знову стане пластичною.
     

  • Зберігати невикористану мастику можна в холодильнику (1 ~ 2 тижні) або в морозильнику (1 ~ 2 місяці), попередньо загорнувши її в п / е плівку.

     


Вага оригинальної упаковки : 600 г.

Виробник: ТОВ «ПКГ «Лісова казка».

Термін реалізації: 1 рік.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору