UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Бордюрна стрічка висотою 10 см (погонний метр)

Немає в наявності
Артикул: 18879
12.0 грн/пог.м
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 100 пог.м
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт щоб
додати товар в обране
Характеристики
Тип інвентарю Бордюрна стрічка
Тип матеріалу Поліетилен

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Бордюрна стрічка для торта – ефективний інструмент будь-якого кондитера.

1.За допомогою цієї стрічки можна професійно презентувати кондитерські вироби. Бордюрні стрічки в кондитерському напрямку використовуються для тортів, тістечок та працюй із шоколадом. Вона підтримує форму навіть найніжніших тістечок.

2.Використання стрічки для роботи з шоколадом:

виріжте необхідну вам довжину і нанесіть на стрічку потрібний вам малюнок, використовуючи харчові фарби (можна використовувати трафарет підклавши його під прозору стрічку, і просто перенести малюнок на стрічку)

вилийте розтоплений білий шоколад на малюнок, за допомогою шпателя розподіліть по всій стрічці, приділіть особливу увагу кутам. Використання плівки дозволить досягти вам глянсової поверхні навіть без темперування шоколаду.

дайте шоколаду трохи застигнути. Тут дуже важливо, щоб шоколад був уже досить твердим, щоб не стекти зі стрічки і не зруйнувати малюнок, але ще не зовсім застиглим. щоб ви могли обернути стрічку навколо торта. Впіймайте момент, коли поверхня шоколаду вже перестає бути глянсовою, але все ще липка, це ідеальний стан для подальшої роботи

помістіть один кінець стрічки на боковину торта і потім акуратно оберніть торт. Не пригладжуйте стрічку руками, ви можете зіпсувати малюнок чи порвати плівку

щоб закрити шов, притисніть вільний кінець стрічки до торта, де вільний кінець накладається на початок стрічки. Помістіть торт в холодильник на 20 хвилин|мінути|, поки|доки| шоколад повністю не застигне.

дістаньте торт із холодильника і акуратно зніміть ацетатну плівку. Вона повинна зніматися дуже легко та використовуйте ніж, щоб зрізати зайвий шматок стрічки. Будьте дуже обережні на цьому етапі, щоб не пошкодити стрічку.

Довжина у рулоні: 100 м.

Висота стрічки: 10 см.

Товщина: 83 мікрона.

Температура зберігання: спеціальних умов зберігання не вимагає.

Термін реалізації: не обмежений.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору