UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Альбумін сухий білок підвищеної збиваності, 100 г

В наявності
Артикул: 14325
200.0 грн/100 г
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 10 100 г
Характеристики
Тип продукту Альбумін, білок, айсінг
Форма Суха суміш
Вага / об'єм 100г

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

Альбумін — це замінник яєчного білка (піноутворювач) здатний утримувати цукор.

3-4 г. альбуміну замінюють 1 яєчний білок. Застосовується при виробництві кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок і т. п.

У кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування в тих випадках, коли потрібно створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових при виробництві кондитерських виробів.

Рецепт айсинга №1 ( змішати)
- 3 столових ложки альбуміну без гірки
- 450 г. сах пудри
- 6 столових ложок теплої води

Рецепт айсинга №2 (змішати)

- 4 г. альбуміну;
– 250 г. цукрової пудри до отримання потрібної густоти; пудру обов'язково попередньо просіяти для її розпушення;
– близько 0,5 ч. л. лимонного соку або суха лимонна кислота на кінчику ножа, можна і трохи більше, якщо хочете отримати смак айсинга кисліші; сік лимона додавати ближче до кінця приготування, інакше готові вироби вийдуть занадто крихкі;
– для більшої пластичності в масу можна додати 1 ч. ложку міцної (насиченого) розчину глюкози.

Збивати 7-10 хв. на малих обертах міксером сильної потужності або 10-12 хв. на високих обертах ручним міксером. Консистенцію регулювати водою.
Фарбувати можна гелевими фарбами,якщо консистенція рідка, тоді треба додати трохи цукрової пудри.

Для виготовлення білкових кремів, безе, меренгов, повітряних та повітряно-горіхових напівфабрикатів:

1 кг порошку до 7 кг води (t =10 °С). Перед застосуванням суміш рекомендується настояти 30-60 хвилин для вбирання вологи.


Для виготовлення зефіру, виробів типу «пташиного молока» та інших кондитерських виробів:

1 кг порошку до 8 кг води (t =10 °С). Перед застосуванням рекомендується настояти 30-60 хвилин для вбирання вологи

Сладад:сухий яєчний альбумін. Не містить: консервантів, штучних ароматизаторів і барвників, підсолоджувачів.

Умови зберігання: хпоранити в сухому прохолодному місці при температурі до 25 °С. Увагу! При розведенні яєчного білка відзначається підвищене піноутворення. Для кращого розведення чистий білок змішайте вуглеводним компонентом - мальтодекстрином.

Протипоказання до застосування: індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації.

Вага оригінальної упаковки : мішок 25 кг

Виробник: Україна.

Термін реалізації: 2 роки

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору