UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Агар-агар 1200, 50 г

В наявності
Артикул: 15419
80.0 грн/упаковка
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 2 упаковка
Характеристики
Тип продукту Згущувачі: агар, пектин, желатин, камедь, смс
Форма Суха суміш
Вага / об'єм 50г

НОВА ПОШТА - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сума замовлення 1 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 2 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 2 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 4 кг ваги - доставка безкоштовно
Сума замовлення 3 000 грн - фактична або об'ємна вага замовлення не більше 6 кг ваги - доставка безкоштовно

  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 1000 грн фактична або об'ємна вага (Довжина х Ширина х Висота см/4000) вашого замовлення не повинна перевищувати 2 кг незалежно від кількості товарних позицій у замовленні. При збільшення суми замовлення на 1 000 грн до ваги вашого замовлення додається по 2 кг.

 

УКРПОШТОЮ : 

Повна передоплата за замовлення. Віправлення : вівторок, п'ятниця.

 

ДОСТАВКА КУР'ЄРОМ ПО М.КИЄВУ  

Доставка 150 грн : понеділок - п'ятниця.  Безкоштовна доставка діє при замовленні: на суму від 3000 грн.

Пакет пакувальний 3 грн. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів з 10.12.2021 р. пакування замовлення проводиться лише на платній основі.

 

САМОВИВІЗ З МАГАЗИНІВ У М.КИЄВІ -БЕЗКОШТОВНО.

 

Більше інформації про доставку

- Новою поштою - післяплатою (оплата на відділенні) і передоплата

- Укрпоштою - передоплата

- Банківською картою Visa і Mastercard

- Приват 24, каса банку, термінали самообслуговування

- Готівкою при отриманні

 

Гарантія від виробника 1 рік.

 Агар-агар ― натуральний продукт, що видобувається з червоних водоростей.

Агар -агар широко використовуються в харчовій промисловості в якості згущувачів, стабілізаторів та емульгаторів:

  • він надають їжі гладку текстуру і підкреслюють аромат.

  • є альтернативою желатину не тваринного походження, що дозволяє його вживати в їжу вегетаріанцям.

  • додаються при виробництві мармеладу,желе, шербетів, цукрових глазурей, фруктових кексів, пончиків, пирогів, шоколаду, соків.

Агар-агар не розчинний в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах від 95 до 100 °C . Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температури 35-40 °C він стає чистим і міцним гелем, який є термообратімим. При нагріванні до 85-95° він знову стає рідким розчином, знову превращающимся в гель при 35-40 °C .


Дозування: мармелад – 1,5-2,5%
Рекомендації по застосуванню: розчинити агар-агар в гарячій воді (температура води повинна бути понад 80 °C). Добре перемішати. Змішати цукор, патоку, сорбітол і цитрат натрію (для уварювання). Додати розчинений агар-агар і уварити масу зменшивши її до 80 % від первісної маси. Додати ароматизатор, барвник і лимонну кислоту перед відливанням.

 

Вага оригінальної упаковки : 25 кг

Умови зберігання: у сухому прохолодному місці, при температурі не вище 25°С та вологості не менше 60 %.

Термін реалізації: 2 роки   

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору